Goedkoopste sim only abonnement
Alle sim-only's op een rij met extra cashback!
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Goedkoopste sim only abonnement

Wilt u een goedkoop mobiel abonnement voor bellen, sms’en en mobiel internetten? Dan is sim only de juiste keuze. U krijgt dan namelijk alleen een simkaart van uw provider en betaalt dus niet voor een duur toestel. Dat scheelt in veel gevallen meer dan 50% op de abonnementsprijs. Er zijn veel providers die een goedkoop abonnement zonder toestel hebben, maar wat is nu eigenlijk het goedkoopste sim only-abonnement?

Vergelijk goedkoopste sim only's

Sim only-abonnement in het kort

Als u langer met uw huidige telefoon wilt doen of liever een los toestel koopt, dan is sim only de slimste keuze. Vergeleken met gewone abonnementen is sim only goedkoop, omdat u geen extra kosten hebt aan het afbetalen van een duur toestel. U kunt bij veel providers kiezen hoeveel belminuten, sms’jes en data u per maand wilt, dus het is niet moeilijk een goedkoop mobiel abonnement te vinden dat bij uw wensen past. Een sim only-abonnement heeft een looptijd tussen de 1 en 24 maanden. De laatste variant is het goedkoopste.

Goedkoopste sim only-abonnement vinden

Een sim only-abonnement is absoluut een slimme keuze als u voor goedkoop gaat. Maar zelfs tussen de verschillende providers zitten weer verschillen in de prijs. Daarom vergelijken we bij Belwinkel.nl continu het aanbod, zodat we altijd de meest actuele prijzen en abonnementen kunnen laten zien. In onze vergelijker ziet u standaard de 3 goedkoopste sim only-abonnementen op basis van 2 GB data en 100 minuten per maand.

Met de schuifjes bovenaan de pagina kunt u deze gegevens wijzigen, zodat u de goedkoopste sim only vindt die bij uw eisen past. Weet u niet precies hoeveel data en belminuten u nodig heeft, kijk dan op uw huidige telefoonrekening. Gebruikt u prepaid, dan kunt u de tarieven bekijken die uw huidige provider hanteert en met die gegevens omrekenen wat u nodig heeft. Twijfelt u, dan is het verstandig om eerst een abonnement te kiezen met minder data en belminuten. Het is namelijk makkelijker om te upgraden dan om het aantal belminuten en data naar beneden te brengen.

U ziet altijd de 3 goedkoopste mobiele abonnementen, maar u kunt nog verder filteren. Bijvoorbeeld op provider, contractduur of internetsnelheid. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om extra korting te krijgen als u bij dezelfde provider zowel vast internet als sim only afneemt.

En om het goedkoopste sim only-abonnement voor u nóg goedkoper te maken, biedt Belwinkel.nl altijd nog eens minimaal € 10,- cashback.

Goedkoopste aanbieders sim only-abonnement

Er zijn slechts een klein aantal mobiele providers met een eigen netwerk. Het grootste deel van de aanbieders lift mee op het netwerk van een grote speler als KPN. Vaak zijn dit juist de aanbieders die het goedkoopste mobiele abonnement aanbieden. Deze zogenaamde ‘budgetproviders’ bieden zelfs sim only-abonnementen aan die slechts een paar euro per maand kosten. Bekende budgetproviders zijn Ben, hollandsnieuwe en Youfone. Let er bij de goedkoopste sim only-abonnementen wel op dat de internetsnelheid relatief laag kan zijn.