Betaling via iDEAL

Op Belwinkel.nl kunt u voor uw nieuwe Sim-only abonnement eenvoudig uw rekeningnummer laten controleren door een betaling te doen van € 0,01 via iDEAL. In een aantal gevallen is het ook nodig direct de eenmalige kosten te voldoen via iDEAL.

iDEAL

Door de iDEAL betaling van € 0,01 via de vertrouwde en beveiligde omgeving van uw eigen bank kunnen wij controleren of u eigenaar bent van het opgegeven rekeningnummer.

  • Direct controle van uw rekeningnummer via internetbankieren of app
  • Vertrouwd en veilig via uw eigen bank

U kunt betalingen via iDEAL verrichten als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Moneyou, Rabobank, RegioBank, SNS, Triodos Bank of van Lanschot.

Betaling bij een nieuw abonnement of overstap

Wanneer u een nieuw abonnement bestelt of overstapt naar een andere provider worden vaak aansluitkosten in rekening gebracht. Deze aansluitkosten staan vermeld in de specificaties van het abonnement en ziet u tijdens uw bestelling terug in de 'kassabon'.
De eventuele aansluitkosten betaalt u doorgaans niet aan ons, maar aan u nieuwe provider via de eerste factuur.

Betaling bij een verlenging

Wanneer u opnieuw kiest voor een abonnement bij uw huidige provider worden geen aansluitkosten in rekening gebracht. Ook is controle van uw rekeningnummer in dat geval niet nodig, u bent immers al klant.

1,0 GB data per maand
150 minuten per maand