Vergelijk hollandsnieuwe
En pak direct de extra cashback mee!
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Dekking hollandsnieuwe

Verspreid over Nederland staan er zendmasten die ervoor zorgen dat u met uw mobiele telefoon voldoende bereik hebt. Deze zendmasten en antennes behoren tot drie grote providers: KPN, Vodafone en T-Mobile. Naast deze providers zijn er nog andere telecombedrijven actief in Nederland, ook wel virtuele operatoren genoemd. Deze aanbieders maken gebruik van de bestaande zendmasten van een van de drie grote providers. Hollandsnieuwe is een virtuele operator die sinds 2011 actief is op de Nederlandse markt. De dekking hollandsnieuwe zorgt voor uitstekende telefoonverbindingen en snel internet via 4G.

Vergelijk hollandsnieuwe Sim-only

Hollandsnieuwe: welk netwerk?

Het netwerk van hollandsnieuwe (soms foutief Hollands nieuwe netwerk of het netwerk van Hollandse Nieuwe genoemd) bestaat uit zendmasten en antennes van Vodafone. Dankzij dit hollandsnieuwe Vodafone netwerk bent u verzekerd van een uitstekende verbinding. Een hollandsnieuwe netwerk storing komt even zelden voor als een storing in het Vodafone netwerk.

Waarom het hollandsnieuwe netwerk van Vodafone?

Bij hollandsnieuwe is 1 MB data gelijk aan 1 belminuut of 1 sms. In heel de Europese Unie is de prijs dezelfde. Als u geen tegoed meer over heeft, kunt u niet meer bellen, sms'en of internetten. Hollandsnieuwe waarschuwt u natuurlijk ruim op voorhand met een sms'je wanneer uw bundeltegoed dreigt op te raken. Via een handige app is het eveneens mogelijk om uw tegoed na te kijken. De grootte van uw bundel kunt u overigens gratis elke maand naar boven of beneden aanpassen.

Dekking hollandsnieuwe

De provider van het hollandsnieuwe netwerk is Vodafone. De dekking hollandsnieuwe is daarom even goed als de dekking van het Vodafone 4G netwerk. Bekijk de dekkingskaart van hollandsnieuwe om te zien hoe sterk het bereik in uw omgeving is. Het hollandsnieuwe 4G netwerk heeft over heel het Nederlandse grondgebied een goed tot uitstekend bereik, vooral in de Randstad. Daarom kan hollandsnieuwe zonder problemen snel internet op 4G aanbieden. Als u zich op een plaats bevindt waar er veel volk is en er veel mobieltjes gebruikt worden, kan de kwaliteit van de verbinding iets lager zijn. Vanzelfsprekend is het bereik buitenshuis ook beter dan binnenshuis. Volgens onafhankelijk onderzoek behoren de netwerkprestaties van Vodafone tot de beste van Europa. Het netwerk hollandsnieuwe 4G stelt u daarom in staat om in heel Nederland probleemloos te bellen, sms'en en internetten.