Vergelijk Sim-only.
En pak direct de extra cashback mee!
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Data sim only Europa

Een sim only abonnement met alleen een bepaalde hoeveelheid megabytes aan data is handig als u uw iPhone of smartphone enkel maar gebruikt om te surfen. De dag van vandaag belt of sms't men veel minder dan vroeger. Dat is ook niet meer nodig. Dankzij toepassingen als Whatsapp, Skype en Facetime belt u gratis via het internet. Bovendien betaalt u sinds kort geen roamingkosten meer binnen de Europese Unie. Met een data sim only Europa-abonnement surft u met uw smartphone in elk land van de Europese Unie voor dezelfde prijs als in Nederland.

Vergelijk data sim only Europa

Data sim only Europa: ook voor laptop, tablet en iPad

Wenst u overal in de Europese Unie gebruik te maken van mobiel internet met uw tablet? Daarvoor is een sim only abonnement met alleen een databundel uitermate geschikt. Breng in uw tablet of iPad de bijhorende simkaart aan. U surft in elk land van de EU even voordelig als in Nederland.

Ook voor laptops is een simkaart met uitsluitend een aantal megabytes data een goede oplossing. Er bestaan dongels waarin u een simkaart aanbrengt en aansluit op een USB-poort van uw laptop. Zelfs als er geen wifinetwerk in de buurt is, surft u op die manier in alle landen van de EU via mobiel internet. Bijkomende kosten worden binnen de EU niet meer aangerekend. Sommige laptops beschikken over een slot waarin u een simkaart kunt plaatsen. In dat geval hebt u zelfs geen dongel nodig.

Voorzie voldoende megabytes in uw bundel

Mobiel internet is niet meer te stoppen. Steeds meer wil men overal en altijd online zijn, in gans de Europese Unie. Het belangrijkste onderdeel van een sim only abonnement is ontegensprekelijk de databundel. Voorzie daarom een voldoende hoeveelheid megabytes per maand. Het aantal belminuten en sms'en mag eventueel beperkt blijven, of zelfs nul zijn. Voor wie alleen maar mobiel internet gebruikt om zijn mail na te kijken of om onderweg een aantal sites te raadplegen, volstaat een databundel tot 500 megabyte. Wilt u echter overal films streamen via Youtube of Netflix? Of kunt u niet zonder muziek van Spotify? Opteer dan voor een grotere databundel, bijvoorbeeld van 500 tot 1500 megabyte. U hebt een nog grotere databundel nodig als u via mobiel internet wilt gamen of massaal videobeelden wilt streamen.