Sim-only met Dataplafond
Voorkom dure rekeningen en hou zelf de controle
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Dataplafond

Bij een sim only abonnement is een aantal megabytes aan data inbegrepen. Wanneer u gebruikmaakt van mobiel internet via het 4G-netwerk verbruikt u data. Tijdens het streamen van muziek en video via 4G kan het aantal verbruikte megabytes per maand flink oplopen. Hebt u uw hoeveelheid megabytes erdoor gejaagd? Dan krijgt u geen toegang meer tot mobiel internet, surft u met een zeer lage snelheid of betaalt u hoge bijkomende kosten. Een dataplafond instellen voorkomt een onverwacht hoge factuur op het einde van de maand.

Vergelijk Sim-only met dataplafond

Dataplafond instellen + provider

Een dataplafond is een grens op de hoeveelheid data die u maandelijks mag opmaken. Alvorens u deze limiet bereikt, stuurt uw provider u een sms met een waarschuwing over uw dataverbruik. Hieronder zetten we de mogelijkheden bij diverse providers op een rij.
  • Bij het overschrijden van het dataplafond Telfort of het dataplafond Hollandsnieuwe is mobiel internetten sowieso niet meer mogelijk.  U moet data bijkopen om terug op het internet te surfen.
  • Het dataplafond Youphone kunt u zelf eenvoudig instellen via MyYouphone.
  • Door de optie MB Pauze aan te zetten, schakelt u het dataplafond Ben in. Bij het bereiken van de limiet is surfen niet meer mogelijk.
  • Het dataplafond Simpel is eigenlijk een plafond op de extra kosten die u buiten uw bundel maakt. U bepaalt hiermee dat u bijvoorbeeld maximaal 5 euro uitgeeft aan bellen, sms'en of surfen buiten uw bundel.
  • Als u het dataplafond T-Mobile, dataplafond KPN of dataplafond Vodafone bereikt hebt, surft u gratis voort met een verlaagde snelheid.
  • Afhankelijk van uw abonnement raakt u bij het overschrijden van het dataplafond Tele2 niet meer op het web, of surft u voort met een verlaagde snelheid.

Maak gebruik van voordelige pakketten

Bij meerdere providers bestaan er voordelige pakketten die u dubbel zoveel data aanbieden. Zo geeft de formule KPN Compleet u recht op een dubbele hoeveelheid data als u meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres afsluit. Een combinatie van een mobiel en een vast internetabonnement volstaat ook.

Met het Telfort Combivoordeel geniet u eveneens van een dubbele hoeveelheid data wanneer u zowel voor mobiel als vast internet een abonnement neemt.

Ook met Vodafone Non-Stop ontvangt u een dubbele hoeveelheid data als u een mobiel abonnement combineert met een vast Ziggo-internetabonnement.