Sim-only met Dataplafond
Voorkom dure rekeningen en hou zelf de controle
1,0 GB data per maand
150 minuten per maand

Dataplafond

Bij een sim only abonnement is een aantal megabytes aan data inbegrepen. Wanneer u gebruikmaakt van mobiel internet via het 4G-netwerk verbruikt u data. Tijdens het streamen van muziek en video via 4G kan het aantal verbruikte megabytes per maand flink oplopen. Hebt u uw hoeveelheid megabytes erdoor gejaagd? Dan krijgt u geen toegang meer tot mobiel internet, surft u met een zeer lage snelheid of betaalt u hoge bijkomende kosten. Een dataplafond instellen voorkomt een onverwacht hoge factuur op het einde van de maand.

Vergelijk Sim-only met dataplafond

Dataplafond instellen + provider

Een dataplafond is een grens op de hoeveelheid data die u maandelijks mag opmaken. Alvorens u deze limiet bereikt, stuurt uw provider u een sms met een waarschuwing over uw dataverbruik. Hieronder zetten we de mogelijkheden bij diverse providers op een rij.
  • Bij het overschrijden van het dataplafond Telfort of het dataplafond Hollandsnieuwe is mobiel internetten sowieso niet meer mogelijk.  U moet data bijkopen om terug op het internet te surfen.
  • Het dataplafond Youphone kunt u zelf eenvoudig instellen via MyYouphone.
  • Door de optie MB Pauze aan te zetten, schakelt u het dataplafond Ben in. Bij het bereiken van de limiet is surfen niet meer mogelijk.
  • Het dataplafond Simpel is eigenlijk een plafond op de extra kosten die u buiten uw bundel maakt. U bepaalt hiermee dat u bijvoorbeeld maximaal 5 euro uitgeeft aan bellen, sms'en of surfen buiten uw bundel.
  • Als u het dataplafond T-Mobile, dataplafond KPN of dataplafond Vodafone bereikt hebt, surft u gratis voort met een verlaagde snelheid.
  • Afhankelijk van uw abonnement raakt u bij het overschrijden van het dataplafond Tele2 niet meer op het web, of surft u voort met een verlaagde snelheid.

Maak gebruik van voordelige pakketten

Bij meerdere providers bestaan er voordelige pakketten die u dubbel zoveel data aanbieden. Zo geeft de formule KPN Compleet u recht op een dubbele hoeveelheid data als u meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres afsluit. Een combinatie van een mobiel en een vast internetabonnement volstaat ook.

Met het Telfort Combivoordeel geniet u eveneens van een dubbele hoeveelheid data wanneer u zowel voor mobiel als vast internet een abonnement neemt.

Ook met Vodafone Non-Stop ontvangt u een dubbele hoeveelheid data als u een mobiel abonnement combineert met een vast Ziggo-internetabonnement.