Sim-only aanbieders

Belwinkel.nl is officieel en onafhankelijk verkooppunt van:

Ben is de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Zodat u gewoon kunt doen waar u blij van wordt zonder te veel te betalen. Dat is het voordeel van uzelf zijn. Ben is anders dan anderen. Bij Ben geniet u van alle vrijheid. U blijft altijd lekker flexibel.
Lees meer over Ben en bekijk de aanbiedingen

Zo veel mogelijk GB's, belminuten en SMS'jes voor een zo laag mogelijke prijs? Kies voor een Sim Only abonnement van Budget Mobiel. En dat via het KPN-netwerk. Betrouwbaar en stabiel. En Budget Mobiel houdt het graag eenvoudig; keuze uit twee abonnementen.
Lees meer over Budget en bekijk de aanbiedingen

Hollandsnieuwe wil mobiele telefonie begrijpelijk maken. Hollandsnieuwe bekijkt alles een frisse blik en doet dingen anders dan anders. Hollandsnieuwe staat voor openheid, een verfrissende nuchtere aanpak en voordeel. Het aanbod is helder en duidelijk en u krijgt maximale controle over hoeveel u uitgeeft.
Lees meer over hollandsnieuwe en bekijk de aanbiedingen

KPN brengt Nederland verder met haar technologie. KPN is de verbindende factor die persoonlijke contacten mogelijk maakt. Dat doet KPN vanuit een sterke visie. Ruim 18 duizend medewerkers zetten zich in om klanten met de nieuwste technologie de beste producten en diensten te leveren. Elke dag weer, al ruim een eeuw lang.
Lees meer over KPN en bekijk de aanbiedingen

Lebara is een telecomaanbieder voor mobiele diensten. Het is onderdeel van de Lebara Group die actief is in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Lebara heeft geen eigen netwerk, in Nederland gebruikt het het 4G-netwerk van KPN. Lebara - Niet te stoppen.
Lees meer over Lebara en bekijk de aanbiedingen

Met circa 8 miljoen klanten is Odido, voorheen T-Mobile, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. Odido biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele diensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet.
Lees meer over Odido en bekijk de aanbiedingen

Vodafone is met bijna 400 miljoen klanten het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld. In Nederland verzorgt deze provider meer dan 5 miljoen aansluitingen waarvan de meeste voor mobiele telefonie en mobiel internet. Vodafone Nederland is onderdeel van VodafoneZiggo.
Lees meer over Vodafone en bekijk de aanbiedingen

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim-only abonnementen aan te bieden voor de beste prijs. Youfone opereert op het premium KPN netwerk waardoor klanten optimaal bereik hebben met hun smartphone. Abonnementen kunnen eenvoudig zelf worden samengesteld.
Lees meer over Youfone en bekijk de aanbiedingen