Vergelijk Sim-only.
En pak direct de extra cashback mee!
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Sim only kind

Voor het mobieltje van uw kind is een sim only abonnement een uitstekende keuze. Kinderen krijgen immers vaak de oude mobieltjes van hun ouders. Met een sim only abonnement schaft u voor uw kind een afzonderlijke simkaart aan, die u in een gebruikt mobieltje kunt aanbrengen. Uw kind heeft zo de gelegenheid om met een mobieltje of een smartphone te leren werken, zonder dat er onmiddellijk een nieuw toestel moet worden aangeschaft. Aan de simkaart is een abonnement gekoppeld met een maandelijks tegoed aan belminuten, sms'en en een aantal megabytes aan data. Met een sim only voor een kind houdt u bovendien de kosten in de hand.

Vergelijk Sim-only

Geen verrassingen met een sim only kind

Kinderen hebben vaak niet door dat hun maandelijks bundeltegoed is opgebruikt. Als ze gewoon voort blijven internetten en bellen, kunnen de kosten voor gebruik buiten de bundel hoog oplopen. Daarom voorzien de meeste providers mogelijkheden om deze kosten te beperken of te vermijden.

Bij sommige aanbieders kunt u een plafond instellen op het datagebruik of op de belkosten. Dit is onder meer het geval bij Youphone. Als u de MB Pauze-optie bij provider Ben activeert, kan uw kind niet meer internetten als het datategoed op is. Ook bij providers Hollandsnieuwe en Telfort is het gedaan met surfen als er geen megabytes meer overblijven. Vrijwel elke provider stuurt een waarschuwings-sms als er nog maar 20% van het bundeltegoed resteert.

Andere operators laten toe om buiten de bundel te blijven internetten tegen een verlaagde snelheid. De grote aanbieders KPN, T-Mobile en Vodafone bieden deze mogelijkheid. Als er geen megabytes binnen de bundel meer overblijven, kan uw kind nog wel appen, maar bijvoorbeeld geen video's meer bekijken of muziek beluisteren.

Speciale mogelijkheden bij sim only kind

Voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen bieden sommige providers voordelige formules aan. Bij het KPN Compleet pakket mogen gezinsleden gratis met elkaar bellen. Bovendien ontvangt u een korting van 5 euro voor elk mobiel abonnement op hetzelfde adres.

T-Mobile biedt voor groepen van 2 tot 6 personen het zogenaamde T-Mobile samen-abonnement aan. Ook bij dit abonnement bellen de groepsleden gratis met elkaar en ontvangt elk groepslid een maandelijkse korting van 5 euro.