€10cashback

Sim-only met cashback

Bestel hier uw Sim-only en ontvang € 10,- op uw rekening. Lees meer over onze aanbiedingen.

Vergelijk 812 Sim-only's

De beste aanbiedingen, eenvoudig te vergelijken

Bel gratis 0800 - 0120

Nu open tot 20:00 uur of
laat u terugbellen.

2 GB data per maand
100 minuten per maand

Ons advies: de 3 goedkoopste Sim-only's

Op basis van minimaal 2 GB data en 100 minuten per maand.

Sim-onlySim-onlySim-only
Data
3 GB
3 GB
3 GB
Minuten
200
150
200
SMS
200
150
200
NetwerkKPNKPNKPN
Contractduur
2 jaar
2 jaar
2 jaar
Eenmalige kosten
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00
Prijs per maand€ 6
Eenmalig € 0,00
€ 10,00 cashbackOpties & bestel
€ 6
Eenmalig € 0,00
€ 10,00 cashbackOpties & bestel
€ 7
Eenmalig € 0,00
€ 10,00 cashbackOpties & bestel

Vergelijk zelf 8 Sim-only's

Vergelijk Kolommen

Geen Sim-only abonnementen gevonden die voldoen aan uw voorwaarden.
Stel de filters minder streng in of wis alle filter instellingen.

Sim only vergelijken

Sim only-abonnementen worden steeds populairder. Consumenten gebruiken bijvoorbeeld langer hun mobiele telefoon of kopen een nieuwe telefoon los. Er zijn daarom steeds meer aanbiedingen voor sim only abonnementen, wat het een uitdaging maakt om ze te vergelijken. Daarom verzamelt Belwinkel de abonnementen van alle grote mobiele providers zoals Ben, Budget, hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Odido, Vodafone en Youfone, zodat u snel de beste of goedkoopste sim only-aanbieding vindt. Sim only vergelijken was nog nooit zo eenvoudig.

Goedkoopste sim only

Bent u op zoek naar een goedkoop mobiel telefoonabonnement, dan ligt het voor de hand om te kiezen voor sim only. U betaalt alleen voor de hoeveelheid data, belminuten en sms'jes, en geen hoger bedrag voor een gloednieuwe telefoon. U kunt een oude telefoon blijven gebruiken of zelf een goedkoop model aanschaffen. Met een sim only-abonnement bent u dus waarschijnlijk het goedkoopste uit.

Bij Belwinkel vergelijken we sim only aanbiedingen van de grootste aanbieders van Nederland. De resultaten sorteren we standaard op prijs, zodat de goedkoopste sim only bovenaan staat. U kunt eenvoudig aangeven welke eisen u heeft, zoals de hoeveelheid data en belminuten per maand. Vervolgens kunt u per aanbieder de verschillende opties bekijken en direct bestellen, of u kiest een aantal sim only-aanbiedingen om te vergelijken. Bestelt u bij Belwinkel, dan profiteert u van een aantal grote voordelen.

Sim only-aanbiedingen

Bijna elke mobiele provider heeft inmiddels aanbiedingen voor sim only abonnementen. Bij Belwinkel vergelijken we de grootste mobiele providers en prijsvechters op zowel de netwerken van KPN, Odido als Vodafone. Helaas zijn de voorwaarden en mogelijkheden vaak net anders, waardoor het lastig is om de abonnementen te vergelijken. Zo geeft de ene provider misschien wel meer data voor hetzelfde geld, maar kun je bij de andere provider gebruikmaken van een 4G+ of zelfs 5G-netwerk. Om u te helpen kiezen, hebben we daarom alle sim only-aanbiedingen van de grote providers verzameld. Met onze eenvoudige filters en sorteermogelijkheden kunt u aangeven wat uw wensen zijn, zodat u alleen de meest relevante aanbiedingen ziet en kunt vergelijken.

Sim only met 5G

Mobiel internet via 5G is razendsnel en erg populair. Logisch dat u op zoek met naar een sim only-abonnement met 5G. Of u nu de goedkoopste sim only met 5G zoekt of alle sim only met 5G wilt vergelijken: door in het filter 'Internetsnelheid' te kiezen voor 5G of 5G+, ziet u alleen de sim only-aanbiedingen waarbij u gebruikt kunt maken van 5G. Zo wordt het wel erg makkelijk om het beste abonnement voor uw situatie te vinden.

Sim only vergelijken met Belwinkel

Omdat er zo veel verschillende sim only-abonnementen zijn, hebben we bij Belwinkel nagedacht over de beste manier om ze met elkaar te vergelijken. Daarom hebben we op onze vergelijkingssite de volgende opties meegenomen:

Data, belminuten per maand

Allereerst geeft u aan hoeveel data en belminuten u per maand wilt kunnen gebruiken. Het is aan te raden om dit te vergelijken met uw huidige verbruik. Heeft u nu bijvoorbeeld 2GB data per maand en bent u daar binnen 2 weken doorheen, dan is het verstandig nu meer data te nemen. En heeft u nu 1.000 belminuten per maand maar blijven er elke maand minuten over, dan kunt u misschien toe met minder belminuten. Weet u niet precies hoe uw huidige situatie eruitziet? De meeste moderne telefoons houden bij hoeveel data en minuten u verbruikt. Daarnaast is de verbruiksinformatie ook zichtbaar op de factuur van uw mobiele provider.

Providers vergelijken

Heeft u een voorkeur voor een aantal specifieke mobiele providers of netwerken, dan kunt u dit aanvinken. Op deze manier ziet u alleen de sim only aanbiedingen van deze providers. U kunt ook aangeven wie uw huidige provider is, zodat u ook kunt profiteren van een verlengingsaanbod.

Combivoordeel

Steeds meer mobiele providers combineren hun diensten met het aanbieden van vast internet en tv. Vaak gaat het dan om sim only, waarbij u klantvoordeel krijgt als u ook vast internet afneemt bij dezelfde aanbieder. Dit is onder andere het geval bij KPN, Odido (ook i.c.m. Ben), Youfone en Ziggo (i.c.m. Vodafone). Heeft u vast internet van één van deze aanbieders, dan is het de moeite waard om juist hun sim only aanbiedingen te bekijken, zodat u kunt profiteren van extra voordeel op uw sim only, maar bijvoorbeeld ook een gratis zenderpakket voor uw internet en tv abonnement.

Contractduur

De meeste sim only aanbiedingen hebben een contractduur voor 1 of 2 jaar. In sommige gevallen kunt u ook kiezen voor een maandabonnement. Onder 'Contractduur' in onze filters geeft u uw voorkeur aan. Let op dat een 2-jarig abonnement vaak een euro per maand goedkoper is, bovendien betaalt u dan volgend jaar niet wéér aansluitkosten.

Internetsnelheid

Onder 'Internetsnelheid' geeft u aan of u een sim only met 4G, 4G+ of zelfs 5G wilt. In de specificaties van de sim only abonnementen vindt u de exacte snelheid per abonnement.