Vergelijk Sim-only.
En pak direct de extra cashback mee!
2 GB data per maand
100 minuten per maand

Hollandsnieuwe opzeggen en verlengen

Uw hollandsnieuwe contract loopt af en u weet niet hoe Hollandsnieuwe verlengen in zijn werk gaat? Of wilt u eventueel uw hollandsnieuwe abonnement opzeggen?  Hollandsnieuwe opzeggen en verlengen: lees er hieronder meer over.

Verleng hollandsnieuwe contract

Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen bij hollandsnieuwe?

Hoe zeg ik mijn hollandsnieuwe op? Brengt een hollandsnieuwe contract opzeggen een boete met zich mee? Hoe een hollandsnieuwe sim only opzeggen? Dit zijn veel gestelde vragen waarop wij een duidelijk antwoord kunnen geven. Hollandsnieuwe opzeggen kan volledig kosteloos vanaf 60 dagen voor de einddatum van uw contract. U moet wel rekening houden met een opzegtermijn van één maand. De opzegging kan eenvoudig online gebeuren via Mijn hollandsnieuwe. Zelf uw hollandsnieuwe contract opzeggen is echter niet nodig als u verlengt via Belwinkel. Wij zorgen ervoor dat uw oude contract wordt beëindigd. Kiezen voor een nieuwe provider en uw oude hollandsnieuwe abonnement opzeggen met nummerbehoud? Ook daarvoor kunt u bij Belwinkel terecht!

Hollandsnieuwe opzeggen overlijden

Een speciale opzeggingsregeling geldt bij het overlijden van de klant. Om hollandsnieuwe op te zeggen bij overlijden moet u een kopie van de overlijdensakte mailen naar de provider. Uw contract wordt onmiddellijk beëindigd vanaf ontvangst van de akte. Hollandsnieuwe opzeggen in verband met overlijden gebeurt dus vrij snel en zonder al te veel rompslomp. Het is ook mogelijk om het contract te laten overnemen door een nabestaande.

Hoe lang van tevoren verlengen bij hollandsnieuwe?

Wanneer moet u uw contract verlengen bij Hollandsnieuwe? Vanaf drie maanden voor de einddatum kunt u uw hollandsnieuwe abonnement verlengen. Als uw abonnement binnen drie maanden afloopt, ontvangt u van de provider een e-mail met een Hollandsnieuwe verlengen-aanbieding. U kunt ook de verlenging direct online in orde brengen via Mijn hollandsnieuwe. De verlenging gaat in vanaf de einddatum van uw oude contract als u vóór de einddatum en de laatste incasso een verlenging aanvraagt.

Belwinkel biedt eveneens de mogelijkheid om uw hollandsnieuwe abonnement te verlengen. Het is perfect mogelijk om via Belwinkel nogmaals een contract van 1 of 2 jaar af te sluiten en opnieuw te profiteren van een actietarief. Betaal niet te veel en verleng uw contract bij Belwinkel! Voor al uw vragen over opzeggen en verlengen kunt u steeds bij ons terecht.