Waarom hier bestellen?

Als goedkoopste vergelijkingssite voor mobiel bellen, internetten en SMS'en kunnen wij het verschil maken voor de consument.
Waarom u beter bij ons kunt bestellen, leest u op deze pagina.

 • Extra cashback

  Belwinkel.nl is de goedkoopste vergelijkingssite voor mobiel bellen, internetten en SMS'en. Naast de vaak al scherpe aanbiedingen van de providers zelf, ontvangt u via ons ook nog eens een extra cashback van minimaal € 10,00 op de abonnementen van Ben, Budget, hollandsnieuwe, KPN, Lebara, Odido, Vodafone en Youfone.

 • Gratis overstapservice

  Onze gratis overstapservice neemt u alle rompslomp rond het overstappen uit handen en zorgt ervoor dat u tussentijds niet zonder abonnement komt te zitten. Bovendien zeggen wij uw huidige abonnement voor u op, kunt u gratis gebruikmaken van nummerbehoud en voorkomt u dubbele kosten.

 • Gratis verzending binnen 48 uur

  U heeft uw nieuwe Sim-kaart binnen 2 werkdagen in huis wanneer wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen.
  Voor verzending van uw Sim-kaart maken wij gebruik van PostNL. U ontvangt de Sim-kaart in een stevige Belwinkel.nl envelop en u hoeft hier niet voor thuis te blijven.

 • 14 Dagen bedenktijd

  Mocht u toch niet de juiste keuze hebben gemaakt, dan is annuleren geen probleem. Binnen 14 dagen na aanvraag kunt u uw bestelling altijd annuleren.

 • 100% Laagste prijs garantie

  Onze abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden. Mocht er per ongeluk toch iets veranderd zijn in uw nadeel, dan krijgt u zonder problemen het prijsverschil van ons terug. En als u uw bestelde abonnement achteraf ergens anders goedkoper ziet, dan betalen wij u zelfs het verschil terug plùs 100% extra!

 • Thuiswinkel Waarborg Keurmerk

  Jaarlijks wordt onze website en organisatie opnieuw gecertificeerd door de Thuiswinkel Waarborg organisatie. Hiermee bieden wij u een extra zekerheid, die u bij een bestelling via de provider zelf niet heeft.

 • Objectief en onafhankelijk

  Een transparante, eerlijke en dus objectieve weergave is de kracht van een goede vergelijkingssite. Belwinkel.nl is een onafhankelijk bedrijf en bij ons staat altijd het goedkoopste abonnement bovenaan. Uiteraard geven wij ook alle overige informatie zo compleet en objectief mogelijk weer.

 • Controle rekeningnummer via iDEAL

  Op Belwinkel.nl kunt u voor uw nieuwe Sim-only abonnement eenvoudig uw rekeningnummer laten controleren door een betaling te doen van € 0,01 via iDEAL. Vertrouwd en veilig via uw eigen bank.

 • Verlengen met verlengcode per SMS

  Wanneer u kiest voor een verlenging van uw abonnement bij uw huidige provider ontvangt u na bestelling een verlengcode per SMS. Met deze verlengcode kunt u eenvoudig uw telefoonnummer laten controleren en zo uw huidige abonnement verlengen.

 • Veilig

  Voor de gehele website maken wij gebruik van een versleutelde en beveiligde verbinding (EV-SSL, uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat). Bovendien worden wij jaarlijks onderworpen aan een grondig veiligheidsonderzoek vanuit de onafhankelijke Thuiswinkel Waarborg organisatie. Dit garandeert dat onze website veilig en betrouwbaar is.

2 GB data per maand
100 minuten per maand