Annuleren

Annulering van uw bestelling is mogelijk in de eerste 14 dagen na aanvraag. Ook wanneer u tijdens uw bestelling kiest voor latere oplevering van het abonnement gaat uw bedenktijd van 14 dagen direct in.

Wanneer u binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen annuleert en diensten al zijn geleverd brengt de aanbieder kosten in rekening. Dit bestaat uit gedeeltelijke abonnementskosten en eventuele, aansluit- en gemaakte verbruikskosten (gesprekskosten, dataverbruik, etc.). Overige reeds geïncasseerde kosten ontvangt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw herroepingsmededeling terug op uw rekening.
Wanneer u de Sim-kaart reeds heeft ontvangen, dient u deze aan ons te retourneren.

U kunt uw bestelling annuleren door gebruik te maken van het annuleringsformulier, een e-mail te sturen naar klantenservice@belwinkel.nl onder vermelding van uw bestelnummer of gebruik te maken van het herroepingsformulier. Wij annuleren vervolgens uw bestelling en bevestigen u dit per e-mail.

De door u ingevulde annulering is ontvangen en zal zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers in behandeling worden genomen.
Let op dat uw abonnement pas werkelijk is geannuleerd wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen.